ریاست واحد
نظر شما راجع به اطلاع رساني و ارائه خدمات الكترونيك چیست ؟
نظر خاصی ندارم!

پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

دکتر حمید میرزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی طی پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید علامه مرتضی مطهری، فرا رسیدن روز معلم را تبریک گفت .
النظر الی وجه العالم عبادة ـ پیامبر اکرم (ص(
پرورش نسلی بست که وارثان انقلابی عمیق و دامنه‌دار شدند. انقلابی که با نیروی قلم و عقیده به پیروزی رسید، و با تکیه بر نیروی دانش و ایمان نسل پرورش یافته به دست معلمان راستین انقلاب همچون استاد مطهری و دکتر شریعتی مسیر پر افتخار خود را پیمود و در سایه ولایت، امروز الگویی برای کشور های مستقل و مقتدر در جهان است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، متن این پیام به این شرح است:

نگاه به سیمای دانشمند عبادت است

دوازدهم اردیبهشت، سالروز شهادت اندیشمند جهان اسلام و متفکر انقلاب اسلامی علامه آیت الله مرتضی مطهری و روز بزرگداشت مقام معلم و استاد گرامی باد.

تعالی، رشد و توسعه هرجامعه در گرو آموزش و پرورش صحیح است؛ آمیختن علم و عمل و آراستن تحصیل با فضایل اخلاقی و تهذیب میسر نیست مگر به همت استادان و معلمان دانشمند و از خود گذشته. شهید بزرگوار استاد مطهری نمونه کاملی از همه فضایل معلمی و استادی بود. ایشان کمر همت به

جایگاه موثر تعلیم و تربیت در تاریخ سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی ایران و وجود چنین ستاره های درخشانی در آسمان ایران اسلامی، وظیفه همگان را نسبت به گرامیداشت و پاسداشت شان و شرافت معلمان و استادان این مرز و بوم صدچندان می کند؛ معلمان فرهیختگانی هستند که با وجود همه ناملایمات و تنگناهای مادی، دولت معلمی و کرسی استادی را به هر جاه و منزلت دیگری ترجیح داده اند و نیاز انقلاب، نظام و میهن عزیز اسلامی به ایمان و مقاومت بر خاسته از دانش و بینش را در یافته اند.

اینروز گرانقدر را به همکاران عزیزم، معلمان و استادان فرهیخته به ویژه استادان دانشگاه آزاد اسلامی و معلمان مدارس سازمان سما تبریک می‏گویم و از خداوند منان می خواهم ما را در مسیر خدمتگزاری به استادان و معلمان بیش از پیش یاری کند.

حمید میرزاده

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

تصویر كد امنیتی
لطفاً کد امنیتی که در تصویر می بینید را در فیلد مربوطه وارد کنید. این عمل برای جلوگیری از ثبت نام و ارسال اسپم توسط ربات ها می باشد.
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler