ریاست واحد
نظر شما راجع به اطلاع رساني و ارائه خدمات الكترونيك چیست ؟
نظر خاصی ندارم!

اوقات شرعی
رييس دانشگاه آزاد اسلامي در پیامی به مناسبت 16 آذر ، ضمن تکریم و بزرگداشت روز دانشجو، تاکید کرد: تلاش دانشجويان عزيز ايراني كه علي رغم همه كاستي ها و برخي تنگ نظري ها همچون ستاره اي در آسمان علم جويي، آزادي خواهي و ظلم ستيزي مي درخشند ستودني و مبارك است.

به گزارش مرکز حوزه رياست و روابط عمومي دانشگاه آزاد اسلامي، در پيام دکتر حميد ميرزاده آمده است:

"فرزندان عزيزم؛ دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي

فرا رسيدن شانزدهم آذر، روز دانشجو را به شما كه امروز آينده ساز و فردا چهره پرداز ايران اسلامي هستيد تبريك مي گويم.

به روان پاك سه شهيد راه ايستادگي در مقابل استعمار و استبداد، كه خونشان در صحن دانشگاه ريخت و يادشان در ذهن دانشگاه ماند، درود مي فرستم. اين واقعه نشان داد دانشگاه در همه اعصار مظهر دانش و حريت بوده و خواهد بود.

اقدام رژيم استبدادي پهلوي در به خون كشيدن دانشگاه در سال 1332، نمادي است روشن از دشمني ديرينه استبداد و استعمار با دانش و بينش و در عين حال پيروزي و نصرت نهايي مردم ايران در دو دهه بعد، با پيشتازي اهل علم در حوزه و دانشگاه نمونه اي واضح است از قدرت بي نهايت علم توام با ايمان. قدرتي كه نه تنها ساليان سال استبداد و يكه سالاري داخلي را در هم شكست، بلكه هشت سال در مقابل دشمن خارجي و همه حاميانش ايستاد و از كيان كشور و عزت ملي ايران دفاع كرد.

دانشجوي ايراني امروز نيز با تكيه بر همين قدرت، مسير توليد علم و بومي سازي دانش را مي پيمايد و روز به روز كشور را به قله دانش و انسانيت نزديك تر مي سازد. تلاش دانشجويان عزيز ايراني كه علي رغم همه كاستي ها و برخي تنگ نظري ها همچون ستاره اي در آسمان علم جويي، آزادي خواهي و ظلم ستيزي مي درخشند ستودني و مبارك است.

ياد و خاطره همه شهداي دانشجو و دانشگاه، سه شهيد روز دانشجو و شهداي هسته اي كشور را گرامي مي دارم و براي همه دانشجويان و به خصوص دانشجويان دانشگاه آزاد اسلامي آرزوي موفقيت روزافزون در عرصه علم و ايمان دارم.

حميد ميرزاده رئيس دانشگاه آزاد اسلامي"
تصویر كد امنیتی
لطفاً کد امنیتی که در تصویر می بینید را در فیلد مربوطه وارد کنید. این عمل برای جلوگیری از ثبت نام و ارسال اسپم توسط ربات ها می باشد.
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler