ریاست واحد
نظر شما راجع به اطلاع رساني و ارائه خدمات الكترونيك چیست ؟
نظر خاصی ندارم!

قابل توجه دانشجویان محترم:

باعنایت به درپیش بودن امتحانات پایان نیمسال ولزوم آشنایی دانشجویان عزیز با مقررات انضباطی مربوطه در ذیل چکیده ای از آیین نامه انضباطی امتحانات اطلاع رسانی می گردد. امید است با رعایت مقررات واتکا به مطالعات وتوان علمی خویش وهمکاری با مسئولان برگزار کننده از ثمرات دلچسب تلاشهای علمی خویش بهره مند گردند.

1-به همراه داشتن کارت ورود به جلسه وکارت شناسایی معتبر عکس دار الزامی می باشد.

2-آوردن هرگونه جزوه ، کتاب یاداشت چه مربوط به امتحان باشد یا نباشد تخلف محسوب شده وبرابر آئین نامه انضباطی رفتار می شود.

3-آوردن تلفن همراه – ام پی تری پلیر – ماشین حساب (مگر بامجوزاستادمربوطه) تخلف محسوب میگردد.

4-نوشتن اسم غیر واقعی روی برگ امتحانی تخلف محسوب میگردد.

5-رعایت سکوت جلسه امتحان الزامیست.

6-ترک جلسه امتحانی پس از رویت سئوالات وقبل از امضای لیست حضوروغیاب خلاف آئین نامه می باشد.

7-فراهم نمودن شرایط برای استفاده سایردانشجویان از پاسخنامه خود یا کمک به دیگران برای پاسخگویی به سئوالات تقلب محسوب میگردد.

8-خارج نمودن پاسخنامه ازجلسه امتحان سرقت اوراق محسوب شده وعلاوه برثبت نمره 25صدم دانشجو به مدت یک ترم ازتحصیل محروم میگردد.

9-فرستادن فرد دیگری به جای خود درجلسه امتحان پیامدهایی چون ثبت نمره 25 صدم ویک ترم محرومیت از تحصیل را به همراه دارد.

10-شرکت به جای فرد دیگری درامتحان تقلب محسوب ویک ترم محرومیت از تحصیل را به همراه دارد.

11-داشتن سابقه قبلی تقلب وتکرارآن منجر به ثبت نمره 25 صدم ویک ترم محرومیت ازتحصیل را به همراه دارد.

12-عدم رعایت مقررات مربوط به امتحانات وبی توجهی به تذکرات مسئولین ومراقبین جلسه بلافاصله صورتجلسه ودر کمیته انضباطی مطرح میگردد.

13- جابجایی صندلی درهنگام برگزاری امتحان فقط با اجازه مسئولین ویا مراقبین جلسه امتحان امکان پذیر میباشد درغیر اینصورت خلاف آیین نامه محسوب می گردد.

14-عدم تحویل به موقع اوراق امتحانی و چرکنویس در پایان جلسه تخلف محسوب میگردد.

15-بی احترامی به هر یک از برگزارکنندگان در قبل – بعد و یا در حین آزمون تخلف محسوب میشود.

16- دانشجويان ملزم هستند 15 دقيقه قبل از شروع امتحان در محل برگزاري حضور داشته و در صندليهاي تعيين شده مستقر شوند.

17-دانشجویانی كه با تأخير وارد مکان برگزاری جلسه امتحان میشوند در صورتی كه هيچ دانشجويي جلسه امتحان را ترك نكرده باشد فقط با اجازه معاون یا مدیر آموزشی و یا دايره امتحانات میتواند در جلسه امتحان حضور یابد بدیهی است که دادن وقت اضافي به اين دانشجويان الزامي ندارد.

18-با توجه به توضیحات فوق وآگهی دانشجویان محترم از آئین نامه کمیته انضباطی متذکر میگردد درصورت عدم رعایت مقررات با دانشجوی متخلف طبق مفاد آئین نامه کمیته انضباطی برخورد میگردد.

2025
تصویر كد امنیتی
لطفاً کد امنیتی که در تصویر می بینید را در فیلد مربوطه وارد کنید. این عمل برای جلوگیری از ثبت نام و ارسال اسپم توسط ربات ها می باشد.
پررنگ کج خط دار خط دار در وسط | سمت چپ وسط سمت راست | قرار دادن شکلک قراردادن لینکقرار دادن لینک حفاظت شده انتخاب رنگ | پنهان کردن متن قراردادن نقل قول تبدیل نوشته ها به زبان روسی قراردادن Spoiler